Kerstboom verhuur

Sukkulenter

Aangepast aan jouw bedrijf zorgen wij voor een prachtig staaltje Kerst-vreugde.


Maak je klaar om dit feestseizoen te stralen met een prachtige kerstboom van de hoogste kwaliteit, rechtstreeks naar jouw voordeur gebracht!

Bij ons begrijpen we de betovering van de feestdagen en willen we ervoor zorgen dat elk bedrijf gevuld is met de warmte en vreugde van Kerstmis, zonder de stress van het kopen en weggooien van een boom.

Hoe gaan we aan de slag?

Brandingkleuren

Samen kijken naar welke kleuren bij jouw en je bedrijf passen.
Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met kerstballen en extra decoraties.
Niets is ons te zot!
Plaatsing en ophaling

Beide dagen moet u zich geen zorgen maken. Wij zorgen voor een vlekkeloze plaatsing en afbraak.
Alle spullen gaan terug mee, waardoor u op elk vlak ontzorgt word.
Kwaliteit

Onze kerstbomen zijn zorgvuldig geselecteerd en van topkwaliteit, zodat je verzekerd bent van een prachtige boom die perfect past bij je feestelijke decor.

Nog enkele voordelen

Laat de stress van het kopen en weggooien van een kerstboom achterwege. Wij brengen de boom rechtstreeks naar jou toe en halen hem na de feestdagen weer op.

Door te huren draag je bij aan een duurzamere kerst. Onze bomen worden na gebruik hergebruikt of gerecycled, waardoor we samen de impact op het milieu verminderen.

Of je nu op zoek bent naar een traditionele groene spar, een glinsterende witte boom of een compacte optie voor kleine ruimtes, wij hebben een ruime keuze aan bomen om aan al jouw wensen te voldoen.

‚Äč

Ons toegewijde team (Bram en ik) staat klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de perfecte boom tot de levering en ophaling.

Klaar voor de feestdagen?

Wij werken reeds enkele jaren met Sukkulenter samen voor leuke en originele klantengeschenken-pakketten.
Dit is steeds een positieve samenwerking geweest dus wij waren dan ook heel blij om te horen dat Julie ook onze kerstbomen en versiering wou verzorgen.
Niet alleen was onze inkom, restaurant en hal prachtig versierd, Julie denkt ook zelf mee over eventuele verbeteringen naar volgend jaar toe. Qua data om op te zetten en af te breken was zij ook enorm flexibel en dat ALTIJD met een warme glimlach.
Ik kijk al uit naar volgende kerstperiode, minder stress voor mij en meer lichtjes in de bomen ūüėä.
– Mayenne Declercq (Radisson Hotel Berchem)

Heb je zin om het hele jaar door je bedrijf in te kleden?