Alle Sukkulenter (plant)boxen op een rij

Ik wil je graag meer inkijk geven welke boxen wij allemaal aanbieden en de waarom van deze boxen.

Slaapkamer box

Er zijn zoveel planten die meer kwaad dan goed kunnen doen, wanneer je deze langdurig op je slaapkamer zet.
Daarom lanceerde we deze pagina én vooral deze box. Hierin vind je alleen maar planten die ons positief benaderen terwijl jij kan genieten van het heerlijke dromenland.


Bureau box

We willen iedereen laten zien én voelen dat groen in je werkruimte heel veel doet met je mentale gezondheid en je werk prestaties.
Ook hier kiezen we niet zo maar elke plant uit, we kijken naar welke effecten deze planten hebben op langer termijn op jouw bureau.


Badkamer box

Dit is de enigste box waar geen vetplanten of cactussen in komen te zitten. Met Sukkulenter willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om planten te houden. Dat betekend ook om per kamer jouw de gemakkelijkste planten te laten zien.


Plant box

Wordt verrast door de planten die momenteel aanwezig zijn. Hierbij kan je kiezen of je enkel cactussen of vetplanten wil leren kennen.

Deze box zal nooit hetzelfde zijn en je zal ook nooit op voorhand weten welke planten je juist zal krijgen. Noem het een verrassingsbox!


Bijen box

Met deze box willen we jou kennis laten maken met vetplanten en cactussen die perfect de zomer en winter in België kunnen overleven. Maar de voornamelijke reden waarom we deze de bijen box noemen is; omdat deze planten eveneens hen steentje bijdragen aan onze biodiversiteit.


Moederdag box

In mei en augustus gaan we telkens een gelimiteerd aantal boxen aanbieden om je mama te verwennen met de mooist uitgekozen planten en lekkernijen.


Baby box

Een eerste plantje in de baby-kamer dat samen kan groeien met de baby. Perfect cadeautje om aan je vrienden of familie te geven die een kleine spruit verwachten.


Vaderdag box

In juni gaan we telkens een gelimiteerd aantal boxen aanbieden om je papa te verwennen met de mooist uitgekozen planten en lekkernijen.


Kerst box

Elk jaar voorzien we een super leuke (planten)box voor onder de kerstboom.
Ook dit jaar is dit niet anders.
2020 was al een heus succes voor deze box, laten we 2021 nog beter maken.


Zet je gerust op onze wachtlijst. Zo krijg jij bij elke nieuwe box die we lanceren een eerste inkijk in de nieuwe box, maar krijg je ook de kans om telkens van de early bird voordelen te genieten.